تعمیر ویلای پیش ساخته

تماس با مجموعه فیدار

تعمیر ویلای پیش ساخته

مانند یک خانه یا ویلای معمولی، انواع ویلا و سازه‌های مسکونی پیش‌ساخته هم نیاز به مرمت و بازسازی دارند. این سازه‌ها نیز بعد از گذشت چند سال، دچار انواع فرسودگی و ایرادات جزئی یا اساسی می‌شوند که باید سریعاً به آن‌ها رسیدگی شود. تعمیر ویلای پیش ساخته، شامل تعمیر بخش‌های مختلف این سازه می‌شود و فرآیندی کاملاً تخصصی است.

در سال‌های اخیر، خانه یا ویلای پیش‌ساخته محبوبیت زیادی پیداکرده است. بسیاری از افراد به دلیل کاهش هزینه‌های ساخت، امنیت بالا، زیبایی، زمان ساخت کوتاه، عدم نیاز به مجوزهای پیچیده و غیره، به استفاده از سازه‌های پیش‌ساخته علاقه‌مند شده‌اند. همین موضوع نیز موجب شده تا تعمیر ویلای پیش ساخته و خدمات این حوزه، بسیار حائز اهمیت و مهم باشند.

تعمیر ویلای پیش ساخته به فرآیند بررسی دقیق فرسودگی‌ها، ایرادات و خرابی‌های سازه و رفع آن‌ها گفته می‌شود. این ایرادات می‌توانند مربوط به بخش‌های داخلی یا بیرونی خانه‌های پیش‌ساخته باشند. درصورتی‌که میزان خرابی و فرسودگی یک بخش بسیار زیاد باشد، تیم بازسازی اقدام به تعویض آن بخش می‌کند. در غیر این صورت، تنها به تعمیر و ترمیم آن بسنده خواهد کرد. زمانی که بازسازی خانه پیش ساخته به‌صورت اصولی و استاندارد انجام شود، درنهایت شما شاهد یک سازه کاملاً سالم و قابل‌استفاده خواهید بود.

آیا تعمیر خانه پیش ساخته مقرون به صرفه است؟

محاسبه هزینه تعمیرات و بازسازی ویلای پیش ساخته و مقایسه آن با قیمت یک سازه پیش‌ساخته نو، شما را به جواب این سال مهم می‌رساند. به‌طورکلی، خانه‌ها و ویلاهای پیش‌ساخته دارای طول عمر بالایی هستند و حداقل بین 10 تا 15 سال، دچار هیچ ایراد و خرابی مهمی نمی‌شوند. پس‌ازاین مدت، باید به فکر بازسازی یا تعمیر بعضی از قسمت‌های ویلای خود باشید.

زمانی که ویلا دچار ایرادات اساسی در بخش دیواره‌ها، اسکلت، تأسیسات و سایر بخش‌های اساسی نباشد، هزینه تعمیرات آن نیز چندان به چشم نمی‌آید. هزینه تعمیرات ویلای پیش ساخته زمانی بالا می‌رود که سازه دچار فرسودگی‌های زیادی باشد و بخش‌های اصلی سازه دچار آسیب‌های جدی شده باشند. در چنین مواقعی باید با کمپانی‌های سازنده ویلای پیش‌ساخته و افراد متخصص مشورت کنید و سرمایه خود را بدون تحقیق، صرف تعمیر ویلای پیش ساخته نکنید.

فرآیند بازسازی خانه پیش ساخته

بهتر است قبل از اقدام به بازسازی ویلای پیش ساخته، ابتدا با مراحل مختلف این فرآیند آشنا شوید. بازسازی و تعمیر خانه پیش ساخته شامل چند مرحله ساده است و تفاوت چندانی با مراحل بازسازی یک خانه یا ویلایی معمولی ندارد. این مراحل عبارت هستند از:

1) تخمین میزان خرابی و هزینه

پیش از شروع به بازسازی و تعمیر یک ویلای پیش‌ساخته، کارشناسان مجموعه موردنظر به بررسی دقیق ویلا و میزان خرابی‌ها و فرسودگی‌های آن می‌پردازند.

2) تخمین زمان بازسازی

وابسته به تعداد بخش‌های آسیب‌دیده و میزان فرسودگی‌ها و ایرادات، زمان تقریبی تعمیر خانه پیش ساخته مشخص می‌شود. این زمان قطعی نیست و عواملی نظیر شرایط جوی می‌توانند بر روی آن تأثیرگذار باشند.

3) عقد قرارداد بازسازی

تمام شرکت‌های معتبر، یک قرارداد مخصوص بازسازی را به شما ارائه می‌کنند. در این قرارداد، تمام بخش‌هایی که نیاز به بازسازی و مرمت دارند ذکر می‌شوند.همچنین تمام تعهدات زمانی و مالی پروژه نیز در همین قرارداد آورده می‌شوند تا از بروز اختلافات و مشکلات بعدی جلوگیری شود. اگر در حین انجام تعمیرات نیاز به خدمات دیگری هم باشد، امکان اضافه کردن آن‌ها به قرارداد وجود دارد.

4) آماده‌سازی مصالح و تجهیزات

پس از عقد قرارداد، تمام تجهیزات و مصالح موردنیاز برای تعمیر ویلای پیش ساخته فراهم می‌شوند. معمولاً مکانی در نزدیکی ویلا به‌عنوان کارگاه انتخاب می‌شود تا تمام لوازم و مصالح به آنجا منتقل شوند.

5) تکمیل تعمیرات و کنترل کیفی

تعمیر ویلای پیش ساخته طبق برنامه‌ریزی پیش خواهد رفت و کمی زودتر یا دیرتر از زمان مقرر، به پایان خواهد رسید. در این مرحله، کارشناسان اقدام به بررسی دقیق بخش‌های بازسازی‌شده می‌کنند و مطمئن می‌شوند که تمام مشکلات رفع شده باشند. در پایان، تعمیر ویلای پیش ساخته به پایان می‌رسد و ویلا به مشتری تحویل داده می‌شود.

تعمیر بخش های گوناگون ویلای پیش ساخته

همان‌طور که اشاره شد، گاهی اوقات بهتر است به‌جای صرف هزینه‌های سرسام‌آور برای تعمیرات، اقدام به تهیه یک ویلا یا خانه پیش ساخته جدید کنیم. بااین‌وجود، تقریباً تمام بخش‌های فرسوده ویلاهای پیش ساخته، قابل تعمیر هستند. بعضی از این بخش‌ها عبارت هستند از:

•تجهیزات داخلی ویلا، نظیر کابینت، سرویس بهداشتی، حمام، روشویی، ظرف‌شویی، تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و…

•تأسیسات داخلی ویلا نظیر سیم‌کشی برق یا لوله‌کشی آب که اغلب به‌صورت توکار انجام می‌شوند

•کف‌پوش ویلا که ممکن است از جنس چوب، سرامیک، سنگ یا هر متریال رایج دیگری باشد

•دیواره‌ها یا بدنه خانه پیش‌ساخته که اغلب از پانل‌های سیمانی، بتنی و…  ساخته می‌شوند

•و…

تمام بخش‌های یک ویلای پیش‌ساخته به هم مرتبط هستند و ایجاد خرابی در یک قسمت، اغلب به سایر بخش‌ها نیز منتقل می‌شود. برای مثال، نشت آب از تأسیسات لوله‌کشی، خطر پوسیدگی کف‌پوش، دیوارها، اسکلت سازه و حتی خطر برق‌گرفتگی را در پی دارد. بهتر است با مشاهده اولین نشانه‌های خرابی، اقدام به تعمیر ویلای پیش ساخته کنید.

هزینه تعمیرات ویلای پیش ساخته

هزینه لازم برای تعمیر خانه پیش ساخته به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای هر سازه، متفاوت با سازه دیگر است. عواملی مانند مسیر حمل‌ونقل مصالح، تجهیزات و نیروی کار، میزان فرسودگی و خرابی، ابعاد ویلای پیش ساخته و مواردی از این قبیل در تعیین هزینه تعمیرات ویلای پیش ساخته تأثیرگذار هستند.

برای اطلاع از هزینه دقیق تعمیرات خانه پیش‌ساخته خود، با کارشناسان ما در مجموعه فیدار در تماس باشید. در صورت نیاز، کارشناسان ما با مراجعه حضوری، اقدام به بررسی سازه و تخمین دقیق هزینه‌های تعمیر خانه پیش ساخته شما می‌کنند. به این موضوع توجه داشته باشید که بدون بازدید از سازه، هیچ فرد یا مجموعه‌ای قادر به تخمین اصولی و دقیق هزینه بازسازی خانه پیش ساخته نخواهد بود.

جمع بندی

محبوبیت استفاده از خانه و ویلای پیش‌ساخته در بین مردم، نیاز به ارائه خدمات باکیفیت بازسازی و تعمیر ویلای پیش ساخته را افزایش داده است. مقاومت بالا در مقابل حوادث طبیعی، قیمت مناسب، آماده‌سازی سریع و تنوع در طرح و ابعاد، ویلای پیش‌ساخته را به سازه‌ای محبوب مبدل کرده است. در همین راستا، کمپانی‌های معتبر سازنده کانکس و سازه‌های پیش‌ساخته نیز تیم‌های فنی خود را برای ترمیم و بازسازی خانه پیش ساخته دایر کرده‌اند.

تعمیر خانه پیش ساخته یک پروسه نسبتاً ساده است که با بررسی دقیق سازه توسط کارشناسان شروع، و با برآورد قیمت، تعیین زمان تحویل، تکمیل پروژه و کنترل کیفی به پایان می‌رسد. بازسازی و تعمیرات می‌تواند شامل انواع تجهیزات داخلی، تأسیسات، کف‌پوش، بدنه، دیواره‌ها و حتی اسکلت سازه باشد.

درنهایت، تنها زمانی به تعمیر ویلای پیش ساخته اقدام کنید که هزینه‌های آن معقول و مقرون‌به‌صرفه باشد. در غیر این صورت، بهتر است به فکر خرید یک ویلا یا خانه پیش‌ساخته نو و کاملاً سالم باشید.

سوالات متداول

مقالات فیدار

تماس با ما تماس با فیدار کانکس
دکمه بازگشت به بالا